Maskinister & Maskinmestre

10/10/2017 10:00:00

Rohde Nielsen A/S Søger Maskinister & Maskinmestre

Rohde Nielsen A/S søger unge, motiverede, initiativrige og dygtige maskinister og mestre.

Er du uddannet maskinist eller mester og har som minimum maskinist af 2 grad (Maskinist eksamen), og har du tidligere sejlet eller har sort svendebrev, har vi muligvis jobbet til dig.

Som officer hos os bliver du en del, af en primært dansk besætning i verdens 10 største dredger/entreprenør firma sejlende world-wide. Her bliver du udfordret på dine evner som mester, og får du mulighed for at vedligeholdelse og fejlsøgning på mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer.

Det er vigtigt at du kan trives i en travl og afvekslende hverdag samt være i stand til at bevare overblikket i perioder med et højt stressniveau.  Du er også struktureret og omhyggelig med sans for detaljer. Som entreprenører arbejder vi hurtigt og går efter løsninger på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik, innovation arbejde side om side, for at sikre en tilfreds kunde.

Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere både til lands og til søs er motiverede, engagerede og påtager sig et stort ansvar med fokus på sikkerhed og optimering og performance.

Som person er du glad, optimistisk men samtidig realistisk og forstår de risikoer og konsekvenser, der følger med jobbet som mestre.

Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne, når vi har de rigtige kandidater.

Er du interesseret, så send en ansøgning via vores hjemmeside: www.rohde-nielsen.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Tags:

Rohde Nielsen A/S - Nyhavn 20 - DK1051 Copenhagen K
Phone: +45 33 91 25 07 - E-mail: mail@rohde-nielsen.dk


Certification: ISM/ISPS/MLC - ISO 9001:2008 - ISO14001:2004 - VCA ** 


View Full Site